Τρόποι Aποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται στο χώρο σας ή στο κατάστημα σας, συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Courier ACS

Χρόνος παράδοσης προϊόντων :

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.mobilecorner.gr , τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 07:00μμ, με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες από την παραλαβή τους στο κατάστημά μας.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν για οποιοδήποτε τρόπο παράδοσης / παραλαβής έχετε επιλέξει.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία αποστέλλεται όταν όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται σε αυτήν, είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2118008993 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 – 20.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Όταν τα προϊόντα αναφέρουν ”διαθέσιμα”, ισχύει ο χρόνος παράδοσης που αναγράφεται στην παρένθεση.

To MobileCorner δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση, που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας.

Η χρέωση είναι 3,00€ πανελλαδικά για αποστολές βάρους έως 2 κιλά.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας. Για το ακριβές κόστος αποστολής εκτός Ελλάδος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.