Οι παραγγελίες σας στο Mobilecorner.gr μπορούν να εξοφληθούν με τους παρακάτω τρόπους

 
 

1. Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας

Όλα τα προϊόντα, που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας την επόμενη μέρα της παραγγελίας.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό, που αντιστοιχεί στην παραγγελία (ή στις παραγγελίες) σας, στoυς παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του mobilecorner.gr είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, είτε μέσω Web Banking.

Παρακαλούμε, στείλτε το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@mobilecorner.gr. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης με την προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΒΑΝ
Alpha Bank 541002320001030 GR8001405410541002320001030
Eurobank 0026-0114-61-0200071088 GR5202601140000610200071088

 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: MOBILECORNER IKE 

 
 

4. Πληρωμή με Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressDinersεπί του συνολικού ποσού χωρίς επιβάρυνση. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα στο κατάστημά μας θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “AlphaeCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS  με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 256-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος «mobilecorner.gr» περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «mobilecorner.gr» δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.