Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Λίστα Αγαπημένων (0)

F.A.Q. - Συχνές Ερωτήσεις

Τι σημαίνει η ένδειξη EU;

Είναι προϊόντα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά και καλύπτονται από εγγύηση αντιπροσωπείας. Σημαίνει πως για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη, απευθύνεσθε στις επίσημες αντιπροσωπείες της εκάστοτε εταιρείας.

Μεταχειρισμένα / Ανταλλαγές

Εμπορευόμαστε μόνο καινούργιες συσκευές. Κατά συνέπεια δεν κάνουμε ανταλλαγές με μεταχειρισμένα και ούτε τα εμπορευόμαστε.

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός  εφτά(7) ημερολογιακών ημερών με την προϋπόθεση οτι:

 

- Η ζημία δεν έγινε με υπαιτιότητα του πελάτη.

 

- Επικοινωνήσατε τηλεφωνικώς με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλεφώνο 2751026175 για να δώσετε τα αναγκαία στοιχεία.

 

- Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, δεν έχει αφαιρεθεί ή αλλιωθεί οπιοδήποτε serial number ή αναγνωριστική ετικέτα.

 

- Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

 

- Στην περίπτωση που ο πελάτης ενώ παραλάβει το προϊόν και αλλάξει γνώμη χωρίς να έχει ανοίξει την συσκευασία, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά του παραχωρείται πιστωτικό κουπόνι για αγορές αντίστοιχης αξίας. Το κόστος επιστρφής βαραίνει το αγοραστή.

 

- Δεν γίνεται αποδεκτή επιστροφή στην περίπτωση που ο πελάτης έχει παραλάβει το προϊόν και έχει ανοίξει τη συσκευασία του.

Τρόποι Πληρωμής

Οι παραγγελίες σας στο mobilecorner.gr μπορούν να εξοφληθούν με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους.

 

1. Μετρητά με την παραλαβή από το κατάστημα μας.

 

Παραλαβή από την έδρα μας. Όλα τα προϊόντα, που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας την επόμενη μέρα της παραγγελίας. 

 

2. Με αντικαταβολή

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά στον κούριερ, κατά την παραλαβή της.

 

Βάσει του νόμου 4446/22-12-2016, το μέγιστο ποσό αντικαταβολής είναι τα €500.

 

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό, που αντιστοιχεί στην παραγγελία (ή στις παραγγελίες) σας, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του mobilecorner.gr είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, είτε μέσω Web Banking. Μην ξεχάσετε να συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής.

 

Τα εμπορεύματα θα αποστέλλονται εφόσον πρώτα έχει κατατεθεί το ανάλογο ποσό της παραγγελίας και επιβεβαιωθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο του mobilecorner.gr.

 

Τράπεζα Alpha Bank 

 

 ΙΒΑΝ : GR3601408830883002002006830

 

 

Αριθμός λογαριασμού : 883002002006830

 

 

Τράπεζα Eurobank

 

 

IBAN: GR5402606650000580100149250

 

 

Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0665-58-0100149250

 

Τράπεζα Πειραιώς

 

 

IBAN: GR4601725180005518083761102

 

 

Αριθμός Λογαριασμού: 5518083761102

 

 

4. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. επί του συνολικού ποσού χωρίς επιβάρυνση.

 

 

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται στο χώρο σας ή στο κατάστημα σας, συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Courier ACS

Χρόνος παράδοσης προϊόντων :

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.mobilecorner.gr , τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 12:00πμ, με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες από την παραλαβή τους στο κατάστημά μας.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν για οποιοδήποτε τρόπο παράδοσης / παραλαβής έχετε επιλέξει.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία αποστέλλεται όταν όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται σε αυτήν, είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2751026175 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 - 19.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Όταν τα προϊόντα αναφέρουν ''διαθέσιμα'', ισχύει ο χρόνος παράδοσης που αναγράφεται στην παρένθεση.

To MobileCorner δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση, που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας.

Η χρέωση είναι 4€ πανελλαδικά για αποστολές βάρους έως 2 κιλά.

Πέραν των 2 κιλών επιβαρύνεστε επιπλέον με 1.5€ ανά επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας. Για το ακριβές κόστος αποστολής εκτός Ελλάδος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η συσκευή υποστηρίζει Ελληνικά;

Όλα μας τα προϊόντα υποστηρίζουν τα Ελληνικά και έχουν Ελληνικά μενού. Στην περίπτωση που υπάρχουν συσκευές που δεν υποστηρίζουν Ελληνικά, αυτό θα αναγραφέται στο τέλος του Τίτλου/Μοντέλου του προϊόντος.

Πότε θα μου το παραδώσετε;

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελίας σας, αυτό εξαρτάται από τον όγκο των ήδη υπάρχουσων παραγγελιών. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορικών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ: Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 3 εργασίμων, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελίας σας. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορικών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 4-7 ΜΕΡΕΣ: Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 7 εργασίμων, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελίας σας. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορικών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ": Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αφού λάβουμε ενημέρωση παράδοσης από τον προμηθευτή μας. Στη περίπτωση αυτή σας ενημερώνουμε για τον εκτιμούμενο χρόνο αποστολής και εφόσον τον αποδεχτείτε η παραγγελία ενεργοποιείται. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορικών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.

Πόσο θα μου στοιχίσει η αποστολή;

Αποστολή με Αντικαταβολή

-Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα €4,00  για τις πόλεις και πρωτεύουσες νομών που χαρακτηρίζονται ως προσιτές από τις Συνεργαζόμενες Ταχυμεταφορικές-Courier (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

- Έξοδα αντικαταβολής €4,00

-Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την καταχώρησης της παραγγελία.

Αποστολή αφού γίνει κατάθεση σε Τραπεζικό μας λογαριασμό
-Όπως πιο πάνω χωρίς την χρέωση της αντικαβολής. Προσοχή στις αποστολές εμβασμάτων/μεταφορές web από άλλες τράπεζες, τα έξοδαν βαρύνουν τον πελάτη.

Αποστολή αφού γίνει αγορά με πιστωτική κάρτα

Όταν ο προορισμός αποστολής θεωρείται από τις Ταχυμεταφορικές ως δυσπρόσιτη περιοχή θα γίνεται και τηλεφωνική επικοινωνία.

Έχουν τα Kινητά και τα Tablets εμπορική εγγύηση;

Ναι, όλα μας τα προϊόντα έχουν την Πανευρωπαϊκή Εγγύηση των κατασκευαστών τους που εξυπηρετείται από τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service του εκάστοτε κατασκευαστή πλην των τηλεφώνων XIAOMI που την εγγύηση 2 χρόνων την καλύπτει το κατάστημα μας.


Apple 1 έτος - ΧΙΑΟΜΙ, HTC, LG, Nokia, Samsung, SONY & Sony Ericsson 2 έτη.

Η απόδειξη που θα παραλάβετε θα φέρει τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής και θα πρέπει να την διατηρήσετε για όλο το χρονικό διάστημα της εγγύησης και με αυτή να απευθύνεστε στα επίσημα service του κατασκευαστή.

Κάθε προϊόν συνοδεύεται από «εμπορική εγγύηση» καλής λειτουργίας η οποία προσφέρεται από τον κατασκευαστή, καλύπτεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής και σε εγκεκριμένα από αυτόν «κέντρα επισκευής» (service centers) και η οποία έρχεται να σας καλύψει επιπρόσθετα των νομίμων δικαιωμάτων σας από τη σύμβαση πώλησης.Η διάρκεια της εμπορικής εγγύησης καθορίζεται από τον κάθε κατασκευαστή ανάλογα με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος και ειδικότερα για τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, η διάρκεια της εγγύησης σχετίζεται με το χρόνο κατά τον οποίο τα προϊόντα αυτά αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη.

Συνεπώς, θα πρέπει να ελέγξετε στην περιγραφή του προϊόντος το χρόνο εγγύησης που παρέχει ο κάθε κατασκευαστής. Για πληροφορίες σχετικά με την εμπορική εγγύηση του προϊόντος που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε επίσης να ανατρέξτε και στη συσκευασία του προϊόντος.

Τηλέφωνα Servive

SAMSUNG 801117267864 και από κινητό 2106897691 www.samsung.gr

SONY 80111810810 www.sony.gr

LG ,NOKIA, HUAWEI, HTC 2105197500 www.arvato.com

APPLE 2119991260 www.infoquest.gr, 0080044145417

LENOVO 2111984507 www.lenovo.gr

MOTOROLA ΣΕ CELLCOM ΕΠΕ 2109902582 2109952742 www.cellcom.gr

LG ΣΕ PROCORDIA 2107777076 www.procordia.gr

LG 80111200900 και από κινητό 2104800564

MICROSOFT 2111206500 και 8015003000

HTC 0080044127482

HUAWEI 2111988000

Τι σημαίνει DOA;

Για ορισμένα προϊόντα προβλέπεται η δυνατότητα εμπορικής αντικατάστασης λόγω DOA (αφορά αντικατάσταση προϊόντος με τεχνικό πρόβλημα κατά την παράδοση Dead-On-Arrival το οποίο σημαίνει ότι εξαρχής δεν είναι δυνατή η θέση του σε λειτουργία). Η δυνατότητα αυτή εφόσον παρέχεται από τον κατασκευαστή - πέραν ενδεχόμενων άλλων δικαιωμάτων σας – και ισχύει για 7 ημέρες.

Φόρτιση Μπαταρία Ιόντων Λιθίου

Σχεδόν όλα τα κινητά έρχονται πλέον με μπαταρίες Ιόντων Λιθίου.

Τι πρέπει να κάνετε μόλις αγοράσετε το κινητό? Τίποτα, απλά ξεκινηστε να το χρησιμοποείτε με τη φόρτιση που έχει ήδη. Μπορείτε να το φορτίζετε όποτε θέλετε. Οι μπαταρίες αυτές δεν κινδυνεύουν από «υπερφόρτιση» διότι είναι «έξυπνες». Διαθέτουν έξυπνα κυκλώματα τα οποία διακόπτουν την τροφοδοσία προς στην μπαταρία, μόλις αυτή έχει φορτίσει πλήρως. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα μείωσης του προσδόκιμου ζωής ή κίνδυνος έκρηξης.

Δεν χρειάζεται το φορτίζεις όλη νύχτα για να «στρώσει»!!!

Φυσικά και προτείνεται η αποσύνδεση του φορτιστή από την πρίζα και από το τηλέφωνο όταν τελειώσει η φόρτιση, αλλά για άλλους εξοικονόμηση ενέργειας και αποφυγή υπερθέρμανσης αφού  ο φορτιστής καταναλώνει ρεύμα όταν είναι στην πρίζα.

Κύκλοι Φόρτισης:

Όταν λέμε «κύκλους φόρτισης» εννοούμε την προσθετική φόρτιση μέχρι να συμπληρωθεί το 100%. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που φορτίζουμε την μπαταρία μας, της αφαιρούμε και ένα κύκλο φόρτισης. Μπορούμε να φορτίσουμε 50% σήμερα, να χρησιμοποιήσουμε την συσκευή μας, και αύριο να φορτίσουμε πάλι άλλα 50% και να τα χρησιμοποιήσουμε. Τότε θα έχουμε σπαταλήσει ένα κύκλο φόρτισης.
Φυσικά και η μπαταρία κάποτε θα χάσει την αρχική της δύναμη, και θα αποδίδει λιγότερο. Αυτό όμως θα συμβεί έτσι κι αλλιώς και δεν επηρεάζεται από την συχνότητα και το ποσοστό φόρτισης την κάθε φορά.

Φορτίστε άφοβα και όποτε θέλετε και έχετε ανάγκη τις μπαταρίες σας.